HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.

GENERELLE SPØRGSMÅL

Har i en butik eller skal jeg bestille online?

Havanna Shoes har en fysisk butik i Holstebro, hvor vores søde piger altid står klar til at hjælpe dig. Vi har også en online shop www.havanna-shoes.dk.

Hvordan kontakter jeg jer?

Vi sidder klar ved telefonen på +45 72 19 73 00.

Åbningstider kundeservice: 
mandag-torsdag fra kl: 08.30-15.30
fredag: 08.30-15.00
weekend: lukket.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail support@havanna-shoes.dk. Har du spørgsmål i forhold til din ordre, så hav gerne dit ordrenummer klar - så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Kan jeg købe et gavekort?

Du kan altid købe et gavekort på vores webshop. Du bestemmer selv beløbet, dog minimum 100 kr. Herefter vil der blive sendt en mail med et gavekort, til den mail du oplyser ved bestilling. Når du køber et gavekort til vores online shop, kan denne kun bruges på shoppen. Køber du i stedet et gavekort i vores fysiske butikker, kan dette kun bruges i butikken.

Min ordre er en gave - pakker i ind?

Vi pakker altid gerne din bestilling flot ind, hvis det er til en gave. Hvis du bestiller flere varer på din ordre, så skriv gerne en note om hvilken af varerne der skal pakkes ind.

Min ordre er en gave - kan returretten forlænges?

Ja det kan den sagtens. Skriv blot en note til din ordre omkring hvornår den skal gives som gave eller send os en mail på support@havanna-shoes.dk, så sætter vi byttemærket til den dag du giver den.

SPØRGSMÅL OM LEVERING OG BETALING

Hvor lang er jeres leveringstid?

Den normale leveringstid er 1-2 hverdage fra afsendelse med GLS - dog tager vi forbehold for forsinkelse hos GLS. Der kan være varer på shoppen som er mærket med Pre-order, her vil der være beskrevet hvornår varen forventes på lager, og hvornår vi forventer at kunne afsende varen (Vi tager forbehold for taste- og lagerfejl samt udsolgte varer).

Hvad koster levering?

Køber du for over 499 kr. er levering til pakkeshop i Danmark gratis. Ellers koster fragt til Danske pakkeshops 39 kr. med PostNord og 49 kr med GLS.

Kan jeg afhente eller returnere varer på jeres lager?

Ja, du er altid meget velkommen til at komme forbi vores lager og afhente din ordre, når du bestiller på shoppen. Vores lager ligger i Holstebro på Ivar Lundgaards Vej 23, og har følgende åbningstider: mandag til torsdag 08.00-16.00 og fredag 08.00-14.00. Du kan også altid returnere varer købt på shoppen på vores lager.

Hvordan kan jeg betale?

Vi tager i mod følgende betalingsmetoder på vores webshop: VISA, Mastercard, Mobilpay og ViaBill. Alle priser på www.havanna-shoes.dk er angives i Danske kroner incl. moms.

Jeg har annulleret min ordre, men pengene er stadig reserveret?

Hvis du har betalt med Mastercard eller Viss og har bedt om at få  din ordre annulleret, vil beløbet være reserveret på din konto, indtil din bank frigiver dem. Når vi annullerer ordren hos os, annullerer vi samtidig betalingen, men det er din bank der skal frigive dem til dig.

SPØRGSMÅL OM VARERNE

Hvordan ved jeg hvilken størrelse jeg skal vælge?

Vi bestræber os altid på at skriver i produktteksten hvordan produktet er i størrelsen. Er du stadig i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som altid er klar til at hjælpe dig.

Jeg har købt en varer som nu er blevet billigere - udbetaler i differencen?

Havanna Shoes er en dynamisk webshop med fingeren på pulsen, derfor kører vi også løbende kampanger eller forkæler vores kunder med gode tilbud. Og vi kan desværre ikke kompensere kunder, der allerede har købt en vare, som vi sætter prisen ned på. Har du dog købt indenfor få dage før prisnedsætningen, og er varen stadig i shoppen, i samme farve og størrelse, så send en mail til vores kundeservice og hør om du kan få rabatten. 

Har i prisgaranti?

Vi har desværre ikke mulighed for at give prisgaranti på vores varer - men heldigvis kører vi ofte gode kampanger med skarpe priser.

SPØRGSMÅL OM RABATKODER, GAVEKORT & TILGODEBEVIS

Hvor skal jeg indtaste min rabatkode eller gavekort?

Har du modtaget en rabatkode eller gavekort skal den indtastes i kassen. Du indtaster koden i højre side, i feltet til rabatkode/gavekort.

Hvordan påvirker rabatten returretten?

Har du anvendt en rabatkode ved dit køb, så fordeles rabatten procentvis ud på hver enkelt vare på ordren. Dvs at hvis du delvist returnerer din ordre, så overføres rabatten ikke til de varer som du har beholdt, men fratrækkes procentvis fra de varer du har returneret. Rabatbeløbet på hver enkelt vare er styret af varens oprindelige pris.

SPØRGSMÅL OM ORDRER OG RETURNERING

Jeg har afgivet en ordre - kan jeg ændre eller annullere den?

Vi pakker hele dagen, så ønsker du at ændre i din ordre, skal det ske hurtigst muligt efter at du har bestilt.
Ordrer der allerede er pakket eller afsendt kan desværre ikke ændres eller annulleres. Men kontakt gerne vores kundeservice, så vil vi prøve at hjælpe dig så godt som muligt.

Jeg har skrevet forkert i mine kontaktoplysninger - kan i ændre det?

Er du kommet til at indtaste forkerte oplysninger, skal du kontakte vores kundeserivce hurtigst muligt med dit ordrenummer og de korrekte oplysninger.

Modtager jeg et trackingnummer?

Ja, du modtager en besked fra GLS med trackingnummer, når din pakke er afsendt.

Hvordan returnerer eller ombytter jeg en varer?

Du har altid ret til at fortryde et køb fra vores webshop. Fortryder du et køb, er din returret gældende fra den dag du modtager din varer, og skal returneres til vores lager indenfor 30 dage. Ønsker du i stedet at ombytte til en anden størrelse sende du blot ordren retur, og vedlægger din ordrebekræftelse hvorpå du skriver at du ønsker varen ombyttet. Det er ikke mulig at ombytte din varer til en anden vare eller farve. Er dette tilfældet, skal du i stedet returnere din varer og bestille den ønskede vare på ny fra webshoppen.

Er det gratis at sende retur?

Vi dækker ikke returportoen, når du skal sende din pakke retur. Ønsker du dog at få din vare ombyttet til en anden størrelse, betaler vi for at sende det nye par af sted til dig. Du har mulighed for oprette en retur via vores returportal. Denne koster 39 kr med PostNord og 49 kr med GLS, Returpakken skal indleveres i en GLS pakkeshop. Husk at få kvittering for indlevering.

Hvad gør jeg hvis der er en fejl på min vare?

Vi tjekker altid alle varer igennem inden de pakkes og sendes fra vores lager. Men skulle der beklageligvis være sket en fejl, så kontakt gerne vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at få fejlen rettet hurtigst muligt.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg returnerer en varer?

Husk at varen altid skal returneres i samme stand som du har modtaget den. Vi tager ikke varer retur, hvor skoæsken er anvendt som forsendelsesmiddel eller hvor varen er taget yderligere i brug end kun prøvet på. Vi behandler din returvare hurtigst muligt og ønsker du pengene retur vil disse blive indsat på samme kort som du har betalt din vare med.