Hos Havanna Shoes har vi et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. Vi sætter en stor ære i at tilbyde kvalitetssko til fornuftige priser. Vi har fingeren på pulsen og har derfor altid moderigtige styles i sortiment. Dog vægter vi også klassikerne - dem man ikke kan undvære og derfor kan du altid finde tidløse styles hos os. Vi har et stort udvalg af populære brands, og er ikke bange for at prøve noget nyt af, så du altid er sikret det nyeste nye, når du shopper hos os.
Vi er en jysk virksomhed med fødderne solidt plantet i jorden, men vi rejser over hele verden for at samle inspiration. Havanna Shoes åbnede sin første butik for mere end 30 år siden, så vi tør også godt at sige, at vi ved, hvad vi snakker om. I dag har vi stadig en butik i Holstebro gågade og så har vi vores webshop, som rækker langt udover både by- og landegrænser.

Hos Havanna Shoes vægter vi god kundeservice som det højeste - alle skal have den bedste oplevelse hver eneste gang. Derfor kan du også nemt komme i kontakt med vores support team, som er klar til at hjælpe og besvare spørgsmål. Gå på opdagelse på vores webshop, hvor vi altid har et stort udvalg klar.


Butik

Havanna Shoes har en fysisk butik i Holstebro. Find mere info her.


Brands

Hos Havanna Shoes fører vi blandt andet mærker som Shoedesign Copenhagen, phenumb, Johnny Bulls, New Balance, PUMA, Adidas, Tamaris, Havaianas, Duffy, Saucony, Claudia Ghizzani og mange flere.