HANDELSBETINGELSER PÅ HAVANNA-SHOES.DK

KØB HOS HAVANNA SHOES

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Havanna Shoes, før kunden har modtaget en ordrebekræftelse fra Havanna Shoes. Havanna Shoes opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

GENERELLE OPLYSNINGER OM HAVANNA-SHOES.DK

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksklusive Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:

 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Butikssalg: køb som er foretaget i vores butik Havanna Shoes.
Ved butikssalg er der 30 dages kontant returret ved forevisning af gyldig kvittering.
Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

FRAGT & LEVERING (Fri levering ved køb over DKK 499,-*)

Hos Havanna Shoes bestræber vi os altid på at levere din bestilling inden for 1-2 dage i samarbejde med POSTNORD. Leveringsperioden kan variere i forhold til weekend, ferie, helligdage samt nystartet udsalg eller eventuelle forsinkelser fra leveringsudbyders side.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Havanna Shoes's grossister.
Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende.

Levering til valgfrit udleveringssted - POSTNORD (39,-).
Vælg udlevering til et valgfrit udleveringssted, det er nemt og billigt. Du kan vælge mellem mange forskellige muligheder, vælg denne mulighed og skriv dit postnummer ind, så får du alle de muligheder der er for steder hvor pakken kan afhentes i dit område. Hvis du indtaster dit mobiltelefon nummer, så modtager du en SMS med info når pakken er klar til afhentning.

Afhentning webshoplager
Afhentning hos webshoppen i Holstebro - mandag til fredag. Du vil modtage en sms når din bestilling er klar til afhentning.

Afhentning i butik
Levering til butik i Holstebro - mandag til fredag. Du vil modtage en sms når din bestilling er klar til afhentning.

AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 11:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

BETALING

De mulige betalingsmåder er:

 • Dankort
 • VISA
 • Mobilepay
 • ViaBill
 • Efter aftale (kun erhverv)
 • Kontant (kun butikssalg)

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

Betalingsmåde 'EFTER AFTALE' kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt du i forvejen har opnået en betalingsaftale med Havanna Shoes.

REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Havanna Shoes. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Havanna Shoes inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Havanna Shoes’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Havanna Shoes.

TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Havanna Shoes, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og eventuel fejlmeddelelse på produktet. 

RETURNERING & OMBYTNING

Skal du have sendt noget retur til Havanna Shoes? Send os dine returvarer nemt og billigt via vores RETURPORTAL. Husk at vi hos Havanna Shoes tilbyder 30 dages returret

IKKE AFHENTET PAKKE/ NÆGTER MODTAGELSE AF PAKKE: 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 49 kr. fra din ordre. 

Ønsker du pakken sendt til dig igen, skal du betale yderligere 39 kr. for et PostNord label, som vi kan bruge. 

Det er på eget ansvar at hente sin pakke hos Postnord.

FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Havanna Shoes skal være forsvarligt indpakket.

Havanna Shoes anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Havanna Shoes. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du har 30 dages fuld returret fra den dag du modtager dine varer. Julegaver dog undtaget, hvor der er udvidet returret indtil 31. januar.

ER DU I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Havanna Shoes, at du retter henvendelse til support@havanna-shoes.dk eller på telefon 72197300.

Åbningstider kundeservice: 
mandag-torsdag fra kl: 8:30-15:30
fredag: 8:30-15:00
weekend: lukket.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:
• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
• Havanna Shoes forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

KØBEREGLER

 1. Reklamationsret
  2. Garanti
  3. Ombytningsret
  4. Rimelig tid
  5. Formodningsreglen

REKLAMATIONSRET

Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Kunden har to år til at finde fejl eller mangler på varen, som beviseligt er sælgerens ansvar. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden. Reklamationsret er kundens lovfæstede ret.

GARANTI

Garanti er en særlig aftale, der indgås mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren enes om, at der skal være en garanti på to år for en vare, så kan kunden i denne periode klage over alle typer af fejl og mangler. Det er i dette tilfælde sælgers ansvar at bevise, at fejlen skyldes mislighold fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovfæstede ret.

OMBYTNINGSRET

Forbrugeren kan som udgangspunkt kræve, at få ombyttet en vare i stedet for at acceptere sælgers tilbud om, at få varen repareret. Det var omvendt indtil 1 januar 2002. Der er dog et meget vigtigt forbehold: Forbrugeren kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet påfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reparation.

RIMELIG TID

I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.

FORMODNINGSREGLEN

Den sidste væsentlige ændring af købeloven, er den såkaldte formodningsregel, der betyder, at inden for de første seks måneder efter et køb formodes det, at fejlen var til stede ved købet. Rent praktisk betyder reglen, at forbrugerne sikres en lempeligere bevisbyrde inden for de første seks måneder og medfører, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet. 

FORTRYDELSESRET

 1. Den 30 dages fortrydelsesret
 2. Sådan returnerer du varen
 3. Forsvarlig returnering
 4. Er du i tvivl

30 DAGES FORTRYDELSESRET

Hos Havanna Shoes tilbyder vi 30 dages returret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostNord eller anden fragtmand senest 30 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Havanna Shoes ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Havanna Shoes, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Havanna Shoes returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå du kan returnere varen på:

 1. Du kan nægte at modtage varen fra fragtselskabet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre fragtselskabet opmærksom på, at du straks kan returnere varen til Havanna Shoes. Bemærk, når du nægter modtagelse pålægges et gebyr for uafhentet vare på 49,-.
 2. Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 30 dage, returnere varen til Havanna Shoes Webshop. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Havanna Shoes.
 3. Du kan aflevere varen i en af vores butikker indenfor 30 dage sammen med dokumentation for de købte varer. Bemærk, at behandlingen af de returnerede varer sker efter webshoppen efterfølgende modtager varen fra butikken. Der kan gå 1-2 hverdage efter indlevering i butikken 
 4.  Du kan sende varen til vores retur adresse via vores RETURPORTAL. Retur adresse er følgende:

Havanna Shoes Webshop
Ivar Lundgaards Vej 23
7500 Holstebro

CVR nr.: 18962004

Beløbet returneres ved tilbageførsel på det betalingskort som er brugt ved købet.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! 

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Havanna Shoes.

FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Havanna Shoes skal være forsvarligt indpakket.

Havanna Shoes anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Havanna Shoes. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

KVALITETSKONTROL OG REFUNDERING

Når vi modtager pakken retur, kontrolleres alle medsendte varer og skoæske(r). Er det returneredes stand forringet i sådan en grad, at det påvirker varens salgsværdi, forbeholder vi os ret til at fratrække tilsvarende beløb fra det samlede beløb, du får tilbagebetalt. Vi vil give dig udførlig besked per mail, hvis det skulle være tilfældet. Lever det returnerede op til kravene for at få ombyttet fortrydelsesretten, tilbagebetales udestående beløb indenfor ca. 4 arbejdsdage. 

ER DU I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Havanna Shoes, at du retter henvendelse til Havanna Shoes på support@havanna-shoes.dk eller på telefon 72197300.


Åbningstider kundeservice: 
mandag-torsdag fra kl: 8:30 -15:30
fredag: 8:30 – 15:00
weekend: lukket.

FIRMANAVN

 

Footzone

Ivar Lundgaards vej 23

7500 Holstebro

DK-Denmark

Telefon: +45 7020 7006

E-mail: info@footzone.dk

CVR nr.: 18962004